← Autodidact Archive · Original Dissent · Zvaci
Thread ID: 7673 | Posts: 23 | Started: 2003-06-27
2003-06-27 23:35 | User Profile
[url=http://www.hungary.com/corvinus/lib/cseres/cseres01.htm]Serbian plunder of Hungarian lands Banat and Backa and atrocities over Hungarian civilians.[/url]
2003-06-27 23:44 | User Profile
Well, this certainly puts a damper on [url=http://forum.originaldissent.com/index.php?showtopic=8875&st=0&#entry47391]Vidovdan[/url], doesn't it.
2003-06-27 23:59 | User Profile
Hungary was indeed screwed after WWI - and continued to be screwed, on and off.
2003-06-28 00:13 | User Profile
Originally posted by Kurt@Jun 27 2003, 17:44 * ** Well, this certainly puts a damper on [url=http://forum.originaldissent.com/index.php?showtopic=8875&st=0&#entry47391]Vidovdan[/url]*, doesn't it. **
Vidovdan was the day when they loose the battle with Turks. Unlike other nations- Austrians, Hungarians or Croatians who celebrate their victories over Turks, for some mysterious reason they like to celebrate defeats. :rolleyes: What can I say - different strokes for different folks. :th:
Here is the related subject:
[url=http://www.hic.hr/books/seeurope/016e-geiger.htm]The disappearance of Yugoslav Ethnic Germans (Volksdeutsche)[/url]
2003-06-28 00:15 | User Profile
Which people cried and begged the Serbs at the end of WW1 to become part of a union of Serbs, Croats Kingdom? The croats begged the Serbs, who were victorious in WW1, whereas the Croats were on the losing side as they were in World War 2.
2003-06-28 00:51 | User Profile
Hey, we were just talking about you Yugos!
[url=http://forum.originaldissent.com/index.php?act=ST&f=15&t=8783&hl=&view=findpost&p=47214]OD Link[/url]
2003-06-28 00:52 | User Profile
*Originally posted by serbianfire@Jun 27 2003, 18:15 * ** Which people cried and begged the Serbs at the end of WW1 to become part of a union of Serbs, Croats Kingdom? The croats begged the Serbs, who were victorious in WW1, whereas the Croats were on the losing side as they were in World War 2. **
LOL we was so happy with the idea of living with Serbs in one state we assassinated their king in Marseilles out of the pure enthusiasm. :D
[img]http://www.hic.hr/books/myth-reality/images/atentat00.gif[/img] Sic Semper Tyrannis! :gun:
Serbs was never victorious, they only choose vining sides like good little levantine opportunists.
2003-06-28 01:04 | User Profile
The rejoice of a killing, that shows your Black Lesion mentality. Please, do the Croatian a favor, keep your mouth shut. You do your people an injustice, just fade away.
2003-06-28 01:13 | User Profile
*Originally posted by Frederick William I@Jun 27 2003, 18:51 * ** Hey, we were just talking about you Yugos!
[url=http://forum.originaldissent.com/index.php?act=ST&f=15&t=8783&hl=&view=findpost&p=47214]OD Link[/url] **
I take this as an insult, there is only one Yugo here, and I am not that one. Please call me by my national name or I shall further address you as "Hun". :angry:
2003-06-28 01:16 | User Profile
*Originally posted by Leland Gaunt@Jun 27 2003, 19:07 * ** Wasn't the assassin who shot serbian King Alexander from Montenegro and not a croat? **
No the he was Macedonian ally, but Pavelic was the one who gave the orders and organized the whole show.
2003-06-28 02:55 | User Profile
*Originally posted by Zvaci@Jun 28 2003, 01:13 * ** I take this as an insult, there is only one Yugo here, and I am not that one.
Please call me by my national name or I shall further address you as "Hun". :angry: **
Will if I'm not mistaken this whole discussion was about the Hungarian minority in Yugoslavia (mainly northern Serbia as I recall). Slav or non-slav though it doesn't seem like anyone from there enjoys being called by the name of their sterling automobile.
Nevertheless I apologize. Getting in the middle of a balkan ethnic fight is no place for an outsider. Although I did note I would think it rather nice of you to call me, in the good old Southron term "Hon" (short for honey), if you had a better looking avatar. :wub: Maybe you should lighten up a bit - smile, get a beanie cap, maybe get Todd to give you some of that stuff he takes :sm:
2003-06-29 16:10 | User Profile
What a pathetic loser. Commenting on Vidovdan when you obviously fail to grasp any possible understanding of the holiday. Basic fact, to help you simpleton mind-it is NOT a celebration of defeat asshead! Find a history book and learn something. Now I'm obviously not going to waste any more time on justifying Vidovdan to any hrvat who can't find any better use of his life than hating Srbi- but here's a basic summery for anyone with the intelligence to learn some truth:
Six hundred years ago, on St. Vitus Day, Christian army of Serbian Prince Lazar and Islamic conquerors under Turkish Sultan Murat fought a great battle on the plain of Kosovo. Serbs were defending themselves and Christian Europe from the Ottoman invasion, but at Kosovo they were defeated. Prince Lazar and the cream of the Serbian nobility all died heroically.
Over the centuries, historians have praised the sacrificial courage of Prince Lazar and his army on that day in 1389 - and, as we enter a new century, that same courage is embodied by spirit of all the Serbian people.
These are our heroes and they were warriors, but the heroes of the 21st century will show themselves to be a different kind of soldier. It is those who fight the lonely battle of conscience - who stand up against tyranny - whose praises may well be sung in the textbooks of the future.
Some wear courage like a badge of honor, but there are those who do not march into the sun with bright ribbons and yet who still possess the gallant spirit of Kosovo. Their battle continues, but the centuries have dramatically altered their theater of war.
We Serbs are a proud people who have endured throughout history - and, still, our homeland suffers the agonies of war. We respond with pride and courage. Never have we needed it more.
It is courage to be merciful. It is courage to heal. It is courage to show compassion and humanity. It is courage to sacrifice.
Before the Battle of Kosovo Prince Lazar told his gallant knights that it was better to die heroically than to live under the enemy yoke.
More than ever, we must hold Kosovo dear for all the world to see, for it is a testament to the courage of our people.
For centuries the territory of Kosovo was the center of our national and Church life. It remained so even after all the destruction by the conquerors, for on it are found the remains of the most important accomplishments of Serbian church architecture, art, and literature. These Kosovo remnants are lodged in the midst of the remaining faithful of the Kosovo region.
Now if anyone here has a problem with Serbs having pride in our Nation and people, it clearly shows you are a useless lump of crap. While I have absoultely no problem with other Nationalists, those who sit and throw out stupid attacks based on their own insecurities and shortcomings are a different form of lowlife.
2003-06-29 22:22 | User Profile
I shall not fall on the same level as this Serbian mud-thrower, there shall be enough time for personal insults.
Ill just ask one question:Who won the Kosovo battle- Serbs or the Turks? :rolleyes: Wich idiot invented the Vidovdan holliday and made Serbian shame eternal? LOL When you fall drunk under the table on the Vidovdan day, remember that you have drank your brains out honoring of the Turks!
We, the Croats celebrate knightly game Alka as the day of VICTORY not defeat. We was victorious against the Turks many times, and if we would celebrate all those victories every second day would be our holiday! :th:
I shall just mention the famous Battle of Sisak, Sinj battle, Battle of Siget (celebrated even by Hungarians because Croats stop the wast Turkish army directed to Wienna on their teritory. We don't have to celebrate our defeats unlike Serbs we have quite enough of victorious battles to celebrate. The whole old Europe called Croatia "antemurale christianitatis" We was the first battle wall of European Christendom while Serbs was just the Turkish slaves and "Janjièari" race traitors on the side of Turks.
Sometimes I think we should play cowardly in past and submit to the Turks instead of defending Europe and fighting our whole history, today we would be more numerous but less proud nation like the Serbs are.
2003-07-03 04:49 | User Profile
*Originally posted by Zvaci@Jun 29 2003, 16:22 * ** I shall not fall on the same level as this Serbian mud-thrower, there shall be enough time for personal insults.
Ill just ask one question:Who won the Kosovo battle- Serbs or the Turks? :rolleyes: Wich idiot invented the Vidovdan holliday and made Serbian shame eternal? LOL When you fall drunk under the table on the Vidovdan day, remember that you have drank your brains out honoring of the Turks!
We, the Croats celebrate knightly game Alka as the day of VICTORY not defeat. We was victorious against the Turks many times, and if we would celebrate all those victories every second day would be our holiday! :th:
I shall just mention the famous Battle of Sisak, Sinj battle, Battle of Siget (celebrated even by Hungarians because Croats stop the wast Turkish army directed to Wienna on their teritory. We don't have to celebrate our defeats unlike Serbs we have quite enough of victorious battles to celebrate. The whole old Europe called Croatia "antemurale christianitatis" We was the first battle wall of European Christendom while Serbs was just the Turkish slaves and "Janjièari" race traitors on the side of Turks.
Sometimes I think we should play cowardly in past and submit to the Turks instead of defending Europe and fighting our whole history, today we would be more numerous but less proud nation like the Serbs are. **
Could you please go away. You're almost as bad as rban.
2003-07-03 12:54 | User Profile
St. Vidus/Vidovdan is holiday which celebrates some Serbs as their Holy day. Ortodox Serbs has tradition of celebrating Holy Days (which are devoted to Saint/Saints...St Nicole, St. Vidus, St. Jove, St Stefan, St. Sava) and in many cases it shows family roots. On example take Petrovic Last Name. Petrovic who celebrates St. Nicole day and Petrovic who celebrate St. Jove day are not tight family related.
Also those days are mostly ex-pagan holidays.
St. Vidus day is just holy day nothing more, but it had traditional value as the day when there were battle Kosovo Polje (Field) with Serbian Army of Lazar Hreebljanovic, one Bosnian and one Croatian division on Aryan side and Turks on the other side.
The quantity of soldiers are different from one source to other, but as far as it is there were 3 Turks on one our soldier, and we took that chalenge as real warriors. Unfortunatelly THE MAIN REASON for defeat was bad climatic condition (mud is in question) and our Heavy Armory Division lead by Vuk Brankovic wasn't there on time...just imagine 500 kilos on each horse, mud and rain. Then we were outnumbered and couldn't resist to the better Turkish strategy and number of soldiers. That's all about and this is Serbian source.
It is not our defeat, anyway...After that Turks need a few more battles to conquer Serbian Empire and 100 years. IMO it is the day of heroism and unity against the Mighty Asian army. Our forefathers fight as good as they can I am assure in it and please do not spoil one aryan nations history just because unreasonable national-jewish-chauvinist hate...Even if the all Serbs (including Bosnia and Croatia division) died in the same min. and in the same sec armored only with wood bars they were WHITE, which we can't say for Turks.
Zvaci: Kralj u Marseju je ubijen od strane Masonerije, a uz pomoc ustasa-izdajnika i nemoj da to pripisujes u dobra dela. Koliko god da kralj nije valjao trebao mu je suditi srpsko-hrvatski sud, a ne masonerija. Slicno sa danasnjim ratnim zlocincima-herojima. Drugo ako je tebe neko napadao nisi trebao da generalizujes sve Srbe kao cetnike i protivnike, kao sto ja to ne radim za Hrvate. Znas i sam da su i Srbi i Hrvati bandoglav-tvrdoglav narod i ako je on nesto umislio on se toga drzi. Ako Srbin/Hrvat tvrdi da je nebo zeleno ono je zeleno i pusti mu zeleno nebo. Nek je i ljubicasto...daj da budemo produktivni. Ovakve rasprave samo indirektno doprinose nacionalnoj - bratskoj mrznji.
**Serbs was never victorious, they only choose vining sides like good little levantine opportunists. **
Ovo sto si napisao je zaista bedno od tebe i nisam se nadao da ces ovako da zabodes noz u ledja...to isto ovde kazu Srbi za Hrvate...znas ono Hrvati sa Austrougarima, Hrvati sa Nemcima (II Sv. rat), Hrvati sa Nemcima, Amerima i Jevrejima 1991-95...ljube Vatikanu dupe...pizde nisu imali postovanje ni za srpsko potomstvo u Krajini koje ih je branilo od Turaka dok je Srbija bila okupirana...dosta mi je takvih uvredljivih stvari, koje koliko god da su istinite ili neistinite - opet nanose stetu.
Stvarno jos jednom...nisam ocekivao da ces se spustiti na ovako nizak nivo, nasesti na provokacije i pri tom povrediti ljude [u]koji te[/u], sada vec, [u]koji su te[/u] postovali. :(
NS Serbia
2003-07-03 14:12 | User Profile
It is a well established historical verity that the Serbs are the Germans of the Balkans. They are the thinkers, the scientists, the writers, the philosphers, ... Almost everything worthwhile to have come out of the Balkans has the Serbian label attached to it, from Vuk Karadzic to Nikola Tesla. The more refined, educated, and intelligent Croatians, Slovenians, Albanians, and Macedonians readily accept this with no umbrage. The lower strata of these groups, who are of questionable ethnic affiliation anyway, are an entirely different story.
I know several well educated and highly cultured Albanians who are strikingly attractive physical specimens not least of all due to their blond (and red) hair and blue eyes. They pride themselves in their mastery of all things Serbian (especially the language), and they pride themselves even more on their Serbian ancestry. They are also, to a man, more pro Serbian than most Serbs I have met. Whenever you encounter any gifted person from the Balkans, you will usually discover him to be of at least partial Serbian ancestry and in any event, admiring of Serbian culture.
Unfortunately, I also have experience of the rather swarthy, rat faced, foul smelling, uneducated Shqiptar worthies who are undoubtedly the racial peers of this Zvaci fellow, who is probably about as Croatian as Hashim Thaci is Illyrian.
I also attended University with some Croatians. The aryan looking, over achieving ones were rather fond of Serbs and Serbian culture whereas the dusky asiatic types, who were typically in the sixth or seventh year of a four year baccalaureate program in Electrical Engineering, literally frothed at the mouth when mention was made even of Jugoslavia, much less Serbia.
In the Balkans there is an obvious inverse relationship between Aryan genetic content and hatred of Serbian culture that cuts across arbitrary ethnic and religious affiliations.
I'd sure like to take a gander at our Ustasha wannabe's mug.
2003-07-03 16:36 | User Profile
:rolleyes: :lol:
Do you write fiction often?
Don't quit your day job.
:sm:
2003-07-03 17:25 | User Profile
*Originally posted by Marcus Porcius Cato@Jul 3 2003, 08:12 * ** It is a well established historical verity that the Serbs are the Germans of the Balkans. **
I thought (we) germans were the germans of the balkans. :rolleyes: Afterall there are germans in the balkans - or what is left, after the genocide.
2003-07-04 04:46 | User Profile
**Kralj u Marseju je ubijen od strane Masonerije, a uz pomoc ustasa-izdajnika i nemoj da to pripisujes u dobra dela. **
Kralj je ubijen u sprezi VMRO - UHRO na vrhovnoj liniji Paveliæ-Mihailov. Ubijen je za sav teror koji je izvrà ¡en pod njegovom vladavinom nad ne-srpskim narodima. Baà ¡ kao à ¡to ono kaà ¾e naà ¡a narodna pjesma: "Ubià ¡e nam Stjepana Radiæa a mi njima Karaðorðeviæa".
**Slicno sa danasnjim ratnim zlocincima-herojima. **
U ime promicanja srpstva, izvrsno organiziran srpski net lobby ne trpi akciju u korist naà ¡ih okrivljenika pred istim sudom bez obzira à ¡to taj sud sudi i Srbima. Izgleda da se nià ¡ta nije promjenilo, nama je od vaà ¡e strane oduvjek bila namjenjena demonizacija i sotonizacija nas samih prema naà ¡im blià ¾njima a pogotovo pred strancima. Nauèite se malo otrpjeti i kritiku, u tome æe vam najbolje pomoæi moj primjer: Ja sam uèio u à ¡kolama da je Poglavnik jeo malu djecu koje su mu kuhali fratri...i ostale kanibalske laà ¾i i bljuvotine. :angry: Za to à ¡to moja djeca to neæe morati uèiti sve dugujem ljudima kao à ¡to je Gotovina !
Drugo ako je tebe neko napadao nisi trebao da generalizujes sve Srbe kao cetnike i protivnike, kao sto ja to ne radim za Hrvate.
To tako niti ne smatram, tako to ni Poglavnik nije smatrao, najbolje u prilog tome svjedoèi èinjenica da je NDH imala i 3. ili 4. pravoslavna generala i da je Hrvatska pravoslavna crkva bila na pomolu konstituiranja.
**Znas i sam da su i Srbi i Hrvati bandoglav-tvrdoglav narod i ako je on nesto umislio on se toga drzi. **
Ja nisam tvrdoglav èovjek ali nedam po svojemu. Revoltira èinjenica da Srpsko "NS" krilo dopuà ¡ta npr slike skrnavljenja moje zastave na izvjesnom WN forumu, a postaje prilièno revoltirana mojom prirodnom podrà ¡kom svojim braniteljima u liku Gotovininog bannera. Ili kako se pak tolerira ÃËetnià ¡tvo dok Ustaà ¡tvo je i dalje tabu tema. LOL Moja ekskurzija na to izvjesno mjesto me potsjeæa na ekskurziju u posljeratnu FNRJ - jedina je razlika à ¡to se parola "Bratstva i Jedinstva" zamjenila "Arijskim jedinstvom" itd. Sve to mi govori da iza prividne sheme Bjelaèkog jedinstva i glasnih parola stoji samo promiðba Srpskih nacionalnih interesa.
Ovo sto si napisao je zaista bedno od tebe i nisam se nadao da ces ovako da zabodes noz u ledja...
To je moje mià ¡ljenje o Srpskoj politici...slièno mià ¡ljenje imam i o Engleskoj politici, à ¡to ne znaèi da s time vrjeðam Engleski narod - u Engleskom sluèaju rjeè je o politici "Downing street 10", u Srpskom je Sluèaju to je Topèider i Cincarsko bizantinska vladajuæa garnitura. To nemora da te vrijeða, kad kaà ¾em "Srbi" ili "Englezi" mislim na politièki korpus a ne na narod ili osobe.
** to isto ovde kazu Srbi za Hrvate...znas ono Hrvati sa Austrougarima, Hrvati sa Nemcima (II Sv. rat)...**
Gdje je tu nedosljednost? Prvo smo bili uz "Sile Osovine" a potom uz iste te zemlje (Trojnog pakta) s kojima smo tradicionalno povezani.
...Hrvati sa Nemcima...
U èemu je poanta - pa s Njemcima smo od Srednjega vijeka pa do dana danaà ¡njeg. Nevidim nikakovu promjenu?
...Amerima...
Hm daleko od toga da volim Amere ali i vi imate Ruse zar ne? Amerika je prljavi Zapad ali ipak [u]Zapad[/u] kojemu pripadamo i mi dok je Rusija Istok.
....Jevrejima....
LOL a Srbi naravno nemaju veze sa à ½idovima, samo Hrvati...ovo mi zvuèi poput tipiènog primjera propagande. Srpski antifaà ¡iti trube na sav glas kao smo veliki neprijatelji à ½idovstva dok Srpski "WN" kako smo im veliki prijatelji :sleep: Baà ¡ kao à ¡to sam rekao ideologije su tu samo za proturanje nacionalnih interesa.
...ljube Vatikanu dupe...
To ljubljenje u dupe traje od joà ¡ od kneza Branimira duboko u Srednji vjek a kao à ¡to sam pokazao veze koje Hrvati stvaraju su trajne i odane a ne oportunistièke prevrtljive i makijavelistièke. Srbi se vole uvlaèiti Grcima u à ¡upak - vjeruj mi da se meni Grci i njihovo à ¡izmatièno, antikatolièko Pravoslavlje sviða isto onoliko kolko I tebi Papa - Ovo ne govorim kao vjernik buduæi da to i nisam veæ kao Zapadnjak.
**Stvarno jos jednom...nisam ocekivao da ces se spustiti na ovako nizak nivo, nasesti na provokacije **
Neradi se tu o provokacijama, veè o informatièkoj organizaciji operenoj protiv nacionalnih interesa Hrvatske Drà ¾ave i Naroda. S te toèke moja je obrana i uzvraèanje 100% moralno opravdan domoljubni èin.
** i pri tom povrediti ljude [u]koji te[/u], sada vec, [u]koji su te[/u] postovali.**
Nije mi cilj vrijeðati ljude, niti imam namjere iæi na ikoga ad hominem ukoliko na to nisam prisiljen. No stajat æu uz svoje sunarodnjake u obrani Hrvatstva pred svakim nasrtajem izvana bez obzira s koje strane dolazio.
2003-07-04 07:24 | User Profile
**Kralj je ubijen u sprezi **
Kralj za koga se na posletku saznalo da je bio anti-mason? Onaj koga Milan Banic opisuje u onom delu postavljeno na izvesnom WP forumu? Mislim da se radi o kralju koji je jedini prekrsio masonsku zakletvu koju Karadjordjevici tradicionalno prenose sa kolena na koleno.
Inace voleo bih znati vise o teroru Karadjordjevica nad Hrvatskim stanovnistvom.
** izvrsno organiziran srpski net lobby ne trpi akciju u korist naà ¡ih okrivljenika pred istim sudom bez obzira à ¡to taj sud sudi i Srbima **
Ocigledna zbunjenost ili laz. Prvo ni ja ni ostali nismo upuceni toliko ni u heroje ni u zlocince u Hrvatskom narodu tokom domovinskog rata. Kao sto vamo postoji Arkan i jos po koji za koga se zna da je cinio zlocine, jos nisam cuo da su Hrvati "otkrili" svoje zlocince. A mozda sam ja to slabo informisan, sta ti kazes na to?
Drugo, ne vidim zasto bi neko cenzurisao tekst posvecen Hrvatskom vojniku koji je ucinio neko dobro delo...i sam ti rekoh da nije fer da se postavi Sljivancanin a da Hrvati ne postave nikog...zbog toga se obrati sebi i jos onom (znas na koga mislim - koji je inace dao nesto podataka o Hrvatskim nacionalistima) zasto nema nista o Gotovini za koga srpska javnost misli da je zenskaros i pri tom pedofil po najnovijem novinskom clanku baziran verovatno na hrvatskim magazinima.
**nama je od vaà ¡e strane oduvjek bila namjenjena demonizacija i sotonizacija nas samih prema naà ¡im blià ¾njima a pogotovo pred strancima. **
Nisu Hrvati nista losije prosli od Srba koji su to sami sebi cinili...da su to cinili samo vama pa bi se moglo reci "Srbi unistavali Hrvate"...nego se sa punim pravom moze reci "Srbi su unistavali i Srbe i Hrvate". Prvo tako sto su sebe u udzbenicima postavljali u isti kos sa ciganima i jevrejima. Drugo Srbi nisu bili jedini koji su bili komunisti...sta je sa Hrvatskim komunistima? Bilo ih je manje jer su brojno manji...i sada je Srba 40 optuzeno, a Hrvata 8...
Nauèite se malo otrpjeti i kritiku
Priznajem da nas "Lobi" nije savrsen i da se trudi da ispravlja nedostatke kojih zaista ima...a sto se tice srpske nacije kao takve...pa dobro ti si ocigledno ne upucen...da li si ti svestan koliko su nam Jovan Cvijic i recimo Jevto Dedijer - obojica Srbi, uputili kritika...? Da ne govorim da je Milan Banic, moja najomiljenija licnost - Hrvat, uputio najproduktivnije kritike, koje doduse nikoga neinteresuju - nazalost! Mi smo sami sebe kritikovali i ne bas nam ne treba jos kritika...sve te mane se moraju izmeniti jakim skolovanjem i sl. a trenutno smo na putu nacionalnih interesa koji vode ili u sovinizam ili u demokratiju...
To tako niti ne smatram, tako to ni Poglavnik nije smatrao, najbolje u prilog tome svjedoèi èinjenica da je NDH imala i 3. ili 4. pravoslavna generala i da je Hrvatska pravoslavna crkva bila na pomolu konstituiranja.
Ko govori ovde o veri...(mada mi je ta informacija dosta pomogla da smirim domace hriscanske fanatike...) ...Zasto kazes Srbi slave svoj poraz!? I uopste zasto takav negativan stav prema Srbima kao zajednici u ovom threadu...? Zasto...jel te neko terao da pises o nasim zlocinima nad Madjarima? Tako se isto ponasas ko ovdasnji cetnici koji stalno podsecaju na krvave slike iz Jasenovca,...treba jednostavno znati dogmatski - zlocin bio ne ponovio se, a ovaj thread nam ne pomaze iako je istorijski zanimljiv, ali kao i vecina takvih threadova..samo baljezgarenje i vracanje u proslost - a to verovatno poznajuci te NISI imao na umu.
Ja nisam tvrdoglav èovjek ali nedam po svojemu.
Po tvome? A ko je to isao po "tvome"...gomila glupih nacionalista? Jel to behu nacionalisti koji bi pre jedan drugoga ubili umesto pravog neprijatelja samo da bi zadovoljili svoj nazovi nacionalno-kapitalisticki ego. Svi se nacionalisti vracaju u kapitalizam ili srednji vek ili doba posle Hrista kada je pocinjen ogroman zlocin nad paganima - a ko se vraca u doba jednog naroda pod imenom Arijevci? Jedino srpski "lobi" za koji ti izgleda smatras da teraju neki svoj nacionalni interes...onaj lobi koga boli kurac da li ce nacije preziveti vec ih interesuje geni rase makar to bilo milion ljudi izmesanih nacija, ali bitno - ISTIH - gena?
Ko je sad nacionalista?
** jedina je razlika à ¡to se parola "Bratstva i Jedinstva" zamjenila "Arijskim jedinstvom"**
Bratstvo i jedinstvo da, ali okupacija i komunizam ne. Jedan narod drzava i vodja, bio on Hrvat ili Makedonac ili Nemac ili Svedjanin isti djavo - sve dok ima isti NAS gen! Arijevski gen. Gen koji poseduje BELA RASA, a ne komunisticka multirasna zajednica...
Sve to mi govori da iza prividne sheme Bjelaèkog jedinstva i glasnih parola stoji samo promiðba Srpskih nacionalnih interesa
Ili si ti iskompleksiran ili bojazljiv ili slep ili otkud znam...kako ne mozes da shvatis da je NACIJA samo propaganda (kada se upotrebi srpska zastava to je samo propaganda jer je u nasem narodu (i srpskom i hrvatskom) jos uvek pritupa nacionalna ideja iz 19. veka.... Pravi izraz je Rasa, sto znaci da ne postoji tako nesto kao sto je Srbija vec Juzna, Jugo-istocna Evropa u kojoj zive Arijevci koji su imali jedan put dok su arijevci sa severa imali drugi put, a arijevci u Indiji, Kini, Japanu, Juznoj Americi potpuno razlicite - i kojih danas vise nemamo...ali imamo jedno - ARIJEVSKU KRV!
Nije mi opet jasno zasto odmah to MORA da bude srpski nacionalni interes...zasto nisi rekao da mi radimo za jevreje ili pedere...i to bi bio veci pomak nego odmah traganje za necijim nacionalnim interesima i to cijim nego pa srpskim...
To je moje mià ¡ljenje o Srpskoj politici...slièno mià ¡ljenje imam i o Engleskoj politici
Srpska politika ne postoji ona je na trenutke postojala za vreme II Rajha. Srpska politika je jevrejska politika. Nasa vlada nije srpska vlada vec M.O.G. - Masonic Occupation Government...ne mozes da kazes ti Srbi ili ti Hrvati ili ti Englezi...politika je odraz interesa vlade (kojom pocne da upravlja jedna jedinstvena organizacija), a vlada odraz naroda koji biva izmanipulisan propagandom... Ti si se obracao Srbima kao zajednici.
Gdje je tu nedosljednost?..............
Pazi sem sto je postojao rat gde su se Hrvati i Nemci tukli, nema nedoslednosti... Tako je od srednjeg veka...ali uvek protiv Srba - tako kazu.
Srbija uopste nije isla ka pobedniku nego je osovina bila uvek porazena, a korist iz svega toga vukla je ta mala prljava nakaza orlovskog nosa i pacovskih usiju...
Srbija deli nazovi prijateljstvo sa Rusijom (SSSR) i Grckom. Tu su bila i ponekad prijateljstva sa Italijanima (Musolini spasio Srbe - a nije morao), potom Rumunija (neobavezno), Bugarska (mozda interes)...Tako i Francuska i Engleska...to su prijateljstva Srba - sto ti kazes odnosno SRPSKE POLITIKE, odnosno MOG politike..
Da spomenem da je Rusija uvek iskoriscavala i uvek prodavala zarad njenih interesa njenu Bracu Srbe...I sa Hrvatima je bilo saveznistvo u Krajini gde su Srbi bili granicari potom na Kosovskom boju...
Udaljih se sa teme...poenta srpske izdajnicke vlade i dinastije bile su na strani Istocnih i zapadnih Jevreja, dok su izbegavali osovinu...i to sve zbog manipulacije. Doslo je vreme kada osovina vise ne postoji vec ONI i MI - Neprijatelji i Arijevci...nema vise saveznika, niti osovine sve je to pod jevrejima, a mi smo glupi. Sada treba da se ujedinimo zaboravimo na proslost i oteramo tudjina njegovoj kuci. 1 + 1 = 2
ipak Zapad kojemu pripadamo i mi dok je Rusija Istok
Ne zavaravaj se mnogo ameri nas smatraju sve kavkazoidima zajedno sa siptarima i ciganima...mi smo za njih sljam.
Taj zapad na kome se Hrvatska kao nalazi, neko kaze i Srbija jeste nista drugo do religijski faktor. Pravoslavlje na Istok, a Katolici na zapad - to je sve. Drugo pravoslavci koriste protestantsko ucenje tako da je usustini sve smesno...kako uopste Hrvati naginju na Zapad kada su tamo Francuzi i Englezi prijatelji Srba LOL!
Inace mentaliteti su dosta slicni mada imaju nijanse razlike uglavnom zbog raznih promenljivih faktora...
a ne oportunistièke prevrtljive i makijavelistièke.
A ovako se ponasaju Srbi? Tj. MOG - politicki korpus? Pa i oni su glupi jer kao sto vec rekoh nisu se Srbi okretali nego kad god je bio potreban ovde saveznik onda ide pesma Bratja Serbi, pravoslavni, slaveni a kad nismo potrebni onda lepo ko toalet papir - bacis. Pre cu Hrvatima dati Srbiju na upravu nego Rusima koji su uvek izdavali. Kad god je Englezima bilo potrebno, oni tutnu koju kintu i neki prljavac dize narod (Simovic) vrseci propagandne delatnosti
** Neradi se tu o provokacijama, veè o informatièkoj organizaciji operenoj protiv nacionalnih interesa Hrvatske Drà ¾ave i Naroda.**
Hm...na koga ciljas?
"Lobi" je protiv sovinisticke politike i Hrvata i Srba...koliko ti volis onog znojavog alkoholisanog bradonju sa masnom kosom i kokardom na celu volim ga i ja! WN nije protiv Hrvata, vec ekstremnih sovinista u njihovim redovima, ali nista manje nego protiv onih u nasim redovima...postoji mozda mali procenat greske - zao mi je zbog toga, ali ni to nece u nedogled. Hrvatska drzava, Srpska drzava, Nemacka drzava, Americka drzava sve jevrejin do jevrejina mason do masona...nema ljubavi vec para i interesa. Tvoja drzava Hrvatska je nesto sto ne priznajem kao ni ovu Srbiju, a to nije zbog nekih granica - vec zato sto arijevci ne vladaju tim drzavama i zato sto je proliveno mnogo arijevske krvi a opet neko drugi imao koristi...
**S te toèke moja je obrana i uzvraèanje 100% moralno opravdan domoljubni èin. **
Veoma je bitno da stojis iza onoga sto si uradio i rekao, a sada sto si i ti pomalo ispranog mozga i smatras da je zastupanje nacionalnih interesa proslosti iznad rasnih interesa preporodjenog drustva to je sasvim druga stvar, ali izvor zabluda.
Nije mi cilj vrijeðati ljude,
Ali to cinis - kao sto tebi nije pravo da ja kazem svi Hrvati su ista bagra koja je sluzila judeo-ustaskim interesima (ne interesima pojedinih dobrih Hrvata u redovima ustastva) tako nije ni meni pravo kada ti kazes u fazonu - HA HA HA Srbi slave dan svog poraza, mucili su i maltretirali su jadne Hrvate (bez da se da do znanja da su to radili Komunisti koji su ubrajali NEKE Srbe i NEKE Hrvate - s tim sto je Srba bilo vise u komunistima,... nece da prihvate kritike iako su ih dobili...
No stajat æu uz svoje sunarodnjake u obrani Hrvatstva pred svakim nasrtajem izvana bez obzira s koje strane dolazio
Da ali bez generalizacije i prihvatanja nametnute jevrejske politike i time nasrtaja na Srbe u potpunosti...treba da si iznad njih i da ukazes da moramo zajedno raditi, da buducnost lezi na arijevskom jedinstvu...pogledaj onaj WN forum kako se postupa sa cetnicima. Cenzurisemo njihove izlive nacionalnog herojizma vredjanja i sl. Imali smo samo jednog Hrvata kome su stvari objasnjenje...inace mislim da smo ipak zaista fer i korektni, ali da bi moglo da se za nijansu poboljsa moglo bi... Pljuvanje hrvatske zastave? Oni crnci? A sta je sa banerom Gotovine? Zar nije i on ostao? 50:50
NS Serbia
2003-07-04 23:13 | User Profile
** Inace voleo bih znati vise o teroru Karadjordjevica nad Hrvatskim stanovnistvom.**
Bez dvojbe Alexandar je ubijen s naà ¡e strane, masonstvo jugoslavenskog odbora u Londonu je stvorilo Jugoslaviju na à ¡tetu Hrvatskog naroda, Alexsandar ju je snaà ¾io, a Ustaà ¡e su ju potkopali. Buduæi da ostalim hrvatskim miroljubivim opcijama nije dopuà ¡teno djelovanje na legalan parlamentarni naèin preostala nam je samo revolucija.
Tema je zahvalna, I o njoj bi se mogla napisati knjiga... Poà ¡to se doèepao Hrvatskih zemalja provodio je oà ¡tar kurs centralizacije zemlje, pokuà ¡ao izbrisati nacionalne posebnosti i stvoriti jedinstvenu jugoslavensku naciju. (neà ¡to slièno kao à ¡to je to èinio Abe Lincoln nad Jugom) pokrajinskim predstavnièkim tjelima oduzeo je svako politièko znaèenje, ukinuo autonomiju banske vlasti. Poduzeo fizièko uklanjanje protivnika njegovog imperijalizma (Sluèaj hrvatskog delegata Stjepana Radiæa ubijenog usred bjela dana u parlamenta, pokuà ¡aj utamnièenja Maèeka na 3 godine), zaveo à ¡estosjeèanjsku diktaturu i à ¾andarska batinanja Hrvata, dopuà ¡tao politiku koloniziranja Hrvatske Srbima (proèitaj moj post "Arrival of the serbs in Croatia") na OD-u.
Sve to je natjeralo osvjeà ¡tene domoljubne elemente kao à ¡to je to bio Ante Paveliæ tada joà ¡ predsjednik HSP-a da potraà ¾e spas i slobodu Hrvatskog naroda kroz revolucionarnu Ustaà ¡ku borbu u inozemstvu. Ustaà ¡ka emigracije je joà ¡ prije atentata u Marseilleu bezuspjeà ¡no pokuà ¡ala eliminirati uzurpatora Aleksandra za vrijeme posjeta Zagrebu u prosincu 1933, stoga je novi atentat morao biti pripremljen. Za glavnog predvodnika skupine atentatora Poglavnik imenuje viteza Eugena Didu Kvaternika. Propreme su izvrà ¡ene u Ustaà ¡kom logoru Janka Pusta u Maðarskoj te u njima sudjeluju i gosti bratske Makedonske organizacije VMRO izvjeà ¾bani u Ustaà ¡kim logorima. Hrvatsko-Makedonski tim ulazi u Francusku s ÃËehoslovaèkim putovnicama gdje se djele na dvije skupine Marsejsku (Velièko Kerin-VMRO i Mijo Kralj-UHRO) i Parià ¡ku prièuvnu (Ivan Rajiæ-UHRO , Zvonimir Pospià ¡il-UHRO kojima se kasnije pridruà ¾uje i Kvaternik stariji). Velièko Kerin (pod laà ¾nim imenom Vlada à  ofer) pogiba na licu mjesta poslje dobro obavljenog posla. Kralj, Rajiæ i Pospià ¡l bivaju uhiæeni na à  vicarskoj granici dok vitez Kvaternik uspjeva prebjeæi. Faà ¡istièka Italija zbrinjava Paveliæa i Ustaà ¡e na Liparskom otoèju uz obalu Sicilije.
Ocigledna zbunjenost ili laz. Prvo ni ja ni ostali nismo upuceni toliko ni u heroje ni u zlocince u Hrvatskom narodu tokom domovinskog rata. Kao sto vamo postoji Arkan i jos po koji za koga se zna da je cinio zlocine, jos nisam cuo da su Hrvati "otkrili" svoje zlocince. A mozda sam ja to slabo informisan, sta ti kazes na to?
Obrambene snage nemogu poèiniti zloèin à ¡titeæi svoju zemlju, samo se agresorska strana ima smatrati zloèinaèkom. Ukoliko se koji branitelj ogrijeà ¡io o Hrvatsko ratno pravo ima biti suðen od strane naà ¡eg vojnog suda. Hrvatski civilni sud osudio Norca na dugotrajni zatvor, no ja tu kaznu ne priznajem, a ako ima Boga, sutkinja Ika à  ariæ koja ga je osudila æe za svoju presudu i sama odgovarati pred najvià ¡im sudom - Ustaà ¡kim sudom.
**...zbog toga se obrati sebi i jos onom (znas na koga mislim - koji je inace dao nesto podataka o Hrvatskim nacionalistima) zasto nema nista o Gotovini za koga srpska javnost misli da je zenskaros i pri tom pedofil po najnovijem novinskom clanku baziran verovatno na hrvatskim magazinima. **
Kao à ¡to je Hitler rekao, nikad netreba vjerovati snagama koje ne proizlaze iz vlastite nacije. Hrvatski press je veæim djelom Sorosev (dakle à ½idovski) izuzevà ¡i HOP-ov tjednik "Nezavisna Drà ¾ava Hrvatska", "Fokus" i "Hrvatsko Slovo".
Drugo Srbi nisu bili jedini koji su bili komunisti...sta je sa Hrvatskim komunistima? Bilo ih je manje jer su brojno manji...i sada je Srba 40 optuzeno, a Hrvata 8...
Hrvatski komunisti su ili izdajnici ili à ¾idovi (Bakariæ - Kuperstein, Josip Kraà ¡, Regal Weiss itd) ili pak ljudi koji su morali uæi u KP kako bi mogli javno djelovati a da im se ne naljepi etiketa Ustaà ¡e. Hrvati nekomunisti su èesto bili proskribirani u najmanju ruku kao nacionalisti.
**Zasto kazes Srbi slave svoj poraz!? **
Pa ne predbacujem im to, svako ima pravo slaviti svoje. No èudno mi je à ¡to slave Kosovsku bitku kada znam da je ona izgubljena. Ja slavim 10. travanj na primjer kao svoj dan uspostave NDH. I smatram svako predbacivanje sa srpske strane izrazom neprijateljstva.
I uopste zasto takav negativan stav prema Srbima kao zajednici u ovom threadu...? Zasto...jel te neko terao da pises o nasim zlocinima nad Madjarima?
O sudbini Maðara i Njemaca pià ¡em zato à ¡to vaà ¡e Anglo-saxonce nebi bilo briga da pià ¡em o krvavoj Bleiburà ¡koj poljani, stratià ¡tu Hrvatskog naroda. Oni nemaju nikakove sentimente za naà ¡ narod veæ su potpuno upregnuti u zaà ¡titu Srpske hegemonije. Mi smo za njih narod o kojem znaju malo, a i onoliko koliko znaju je plod antihrvatske propagande. No o ostalim narodeima koji su djelili naà ¡u sudbinu znaju vià ¡e i pokazuju vià ¡e sentimenta. Strancima pià ¡em o Maðarima i Njemcima ali u sebi pià ¡em o Hrvatima.
Tako se isto ponasas ko ovdasnji cetnici koji stalno podsecaju na krvave slike iz Jasenovca
Mit o Jasenovcu je izmià ¡ljotina kao i à ¾idovski mit o Auschwitzu. Veæina leà ¡eva naðenih su leà ¡evi hrvatskog naroda potuèenog u "Krià ¾njim putevima". Bilo je i pogreà ¡aka koje su osjetili i sami Hrvati na svojoj koà ¾i. Dinko à  akiæ je nevin èovjek i à ¾rtva Srskih, Hrvatskih, Romskih i à ½idovskih logoraà ¡a koji su tamo dospjeli zbog pobune i zloèina protiv Hrvatske Drà ¾ave.
Bratstvo i jedinstvo da, ali okupacija i komunizam ne. Jedan narod drzava i vodja, bio on Hrvat ili Makedonac ili Nemac ili Svedjanin isti djavo - sve dok ima isti NAS gen! Arijevski gen. Gen koji poseduje BELA RASA, a ne komunisticka multirasna zajednica...
Braæom smatram samo pripadnike svog naroda - Zagorce, Dalmatince, Lièane, Slavonce, Bosance, Hercegovce i Bunjevce. Hrvatska Hrvatom!
Ne priznajem vladare koji ne potjeæu iz tih loza a nisu nije potvrðeni od Hrvatskog Sabora i Referendumom. Iz toga proizlazi da su Habsburzi ili Arpadoviæi bili zakoniti vladari dok to Karaðorðeviæi nisu bili. Njih je postavio Jugoslavenski Odbor a ne Sabor i glas naroda.
Doslo je vreme kada osovina vise ne postoji vec ONI i MI - Neprijatelji i Arijevci...nema vise saveznika, niti osovine sve je to pod jevrejima, a mi smo glupi. Sada treba da se ujedinimo zaboravimo na proslost i oteramo tudjina njegovoj kuci. 1 + 1 = 2
Hrvatska drà ¾ava, vojska, policija i obavjeà ¡tajne sluà ¾be imaju dovoljno sredstava na respolaganju da rijeà ¡e pitanje svih à ¡tetnih elemenata na podruèju koje kontroliraju. Netreba nam asistencija niti Njemaca niti Srba niti Amerikanaca pri tom zadatku.
**Ne zavaravaj se mnogo ameri nas smatraju sve kavkazoidima zajedno sa siptarima i ciganima...mi smo za njih sljam. **
Za njih su samo Hrvati i ostali nesrbi à ¡ljam, vi ste ti koje oni smatraju lol "Njemcima Balkana". Samo proèitaj post od onog kretena Marcus Porcius Cato-a i sve æe ti biti jasno. Da smo kojim sluèajem mi Hrvati joà ¡ siromaà ¡niji i vojno slabiji ne gajim sumnju da bi nas kao Albance prozivali nebjelcima (ne ulazeæi u pitanje jesu li à  iptari bjeli ili nisu.
**Taj zapad na kome se Hrvatska kao nalazi, neko kaze i Srbija jeste nista drugo do religijski faktor. Pravoslavlje na Istok, a Katolici na zapad - to je sve. **
Rjeè je o kulturnom i povjesnom pojmu Zapada - vjera je tu samo jedan od elemenata.
kako uopste Hrvati naginju na Zapad kada su tamo Francuzi i Englezi prijatelji Srba LOL!
Francuzi i Englezi su naà ¡i tradicionalni neprijatelji u politièkom smislu, no s njima djelimo civilizaciju. Naà ¡ civilizacijski, vjerski i geo-politièki krug je Juà ¾na Njemaèka, Austrija, Maðarska i Slovaèka koje su s jedne strane ugroà ¾ene Anglo-Saxoncima i Francuzima (à ¡to dalje, sve u manjoj mjeri) a s druge strane Slavenima. Moram priznati da sam na madjarskim "corvinus" net stranicam naà ¡ao vià ¡e pro -Hrvatske propagande nego na Hrvatskim.
**Veoma je bitno da stojis iza onoga sto si uradio i rekao, a sada sto si i ti pomalo ispranog mozga i smatras da je zastupanje nacionalnih interesa proslosti iznad rasnih interesa preporodjenog drustva to je sasvim druga stvar, ali izvor zabluda. **
WN je po mom mià ¡ljenju samo moderniji oblik à ¾idovskog pranja mozga. I ti si taj koji je nasjeo. To je samo oblik internacionalizma. Ja nemam nià ¡ta s Grcima. Premda ih WN a posebno Slavensko krilo smatra Arijcima - prije bih à ¾ivio s Turcima u jednoj drà ¾avi nego s prljavim Grcima.
bez da se da do znanja da su to radili Komunisti koji su ubrajali NEKE Srbe i NEKE Hrvate - s tim sto je Srba bilo vise u komunistima,... nece da prihvate kritike iako su ih dobili...
Srbi su zlostavljali Hrvate bez obzira na ideologiju bili oni komunisti (partizani) ili rojalisti (cetnici). Rjeà ¡ je o nacionalnoj mrà ¾nji potaknutoj u ime stvaranja Velike Srbije i à ¡irenja Srpstva na Zapad.
**...judeo-ustaskim interesima... **
:unsure: :sleep: :thd:
2003-07-04 23:22 | User Profile
Originally posted by W.R.I.T.O.S+Jul 2 2003, 22:49 -->
QUOTE* (W.R.I.T.O.S @ Jul 2 2003, 22:49 ) <!--QuoteBegin-Zvaci@Jun 29 2003, 16:22 *
Could you please go away. You're almost as bad as rban. **
I have not even started yet :y :punk:
Zvaci
2003-07-04 23:28 | User Profile
Originally posted by ÃÅbeltäter+Jul 3 2003, 11:25 -->
QUOTE* (ÃÅbeltäter @ Jul 3 2003, 11:25 ) <!--QuoteBegin-Marcus Porcius Cato@Jul 3 2003, 08:12 * ** It is a well established historical verity that the Serbs are the Germans of the Balkans. ** I thought (we) germans were the germans of the balkans. :rolleyes: Afterall there are germans in the balkans - or what is left, after the genocide. **
Quite right. You have to spread the truth in order such things never happen again.